maandag 13 mei 2013

Collectie haken

Even een klein overzicht van een aantal haakprojecten. Ik heb er nog veel meer gemaakt, maar dit heb ik even op de foto gezet.
De ronde "letterbak" heb ik maar gebombadeerd tot opbergruimte voor een aantal beestjes.Verder nog een aantal projecten in wording of die te groot waren voor de "letterbak"
Ameniko mist een oor....ik weet het, die zwerft nog ergens rond om aangezet te worden.
En het tweede grote konijn is in de maak. Het patroon heb ik gehaald van de blog van Herriet. Kijk maar eens op haar blog. Ze heeft hele leuke beesten gehaakt en verkoopt de patronen. : http://stipenhaak.blogspot.nl/


8 opmerkingen:

 1. Wat gezellig, al die knuffels bij elkaar! Leuk idee om daar een letterbak voor te gebruiken, al denk ik dat ik ze hier elke dag op hun plek terug zou moeten zetten. ;-) Mijn jongste dochter speelt er veel mee en sleept ze het hele huis door.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marijke,

  Dat is hier ook het geval inderdaad. Maar ja....ze zetten het zelf weer netjes terug tot nu toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor! Ik ben zelf niet zo van de beestjes haken, maar ze zijn ontzettend leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoihoi, Wat leuk zijn deze beestjes geworden allemaal. Je bent lekker bezig geweest. De haaktopjes vind ik ook erg mooi geworden weer. En zo ideaal voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je veel werk verzet. Erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te zien wat je allemaal maakt. Ik ben gek op die konijnen, zo schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He Anke,
  ik heb je een award doorgegeven. Zie het als compliment op alle leuke dingen die je maakt. Ik weet dat je het druk hebt, voel je niet verplicht. Ik vond het gewoon leuk om je een award te geven.

  groetjes,

  Lize

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Anke,

  Wat een mooie dingen heb je gehaakt! Kun je me zeggen waar je het patroon van de kleine pinguis, onderin de letterbak, vandaan hebt?

  Groeten,

  Monika

  BeantwoordenVerwijderen